Informasjon

Kontakt

Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt oss enten på support@sigbergaudio.no eller via direktemelding på vår Facebook-side. Du kan også ringe på +47 928 10 669.

Bruksanvisninger og nedlastninger

Bruksanvisning Inkognito 10 / 12 (engelsk)

Equalizer software for manuell justering av INKOGNITO-seriens parametriske EQ: HFD

Frakt og levering

Vi har begrenset med produkter på lager. Hvis din subwoofer ikke er lagerført vil den bli produsert på bestilling. Leveringstid vil da kunne være opptil seks uker. Produktsidene holdes løpende oppdatert med antatt leveringstid.

Frakt er inkludert i prisen i hele verden. Du blir ikke belastet norsk MVA hvis du bestiller fra utlandet. Merk at lokal mva og andre avgifter kan tilkomme ved import.

 

Retur

Vi er opptatt av fornøyde kunder, og at du får muligheten til å forsikre deg om at et produkt fra Sigberg Audio møter dine behov. Vi tilbyr derfor 30 dagers åpent kjøp fra varen ankommer ditt utleveringssted. Retur forutsetter at varen fortsatt er i samme stand som da du fikk den, og at den returneres i original emballasje med alt tilbehør. Vær oppmerksom på at returen kan bli avvist hvis varen etter ankomst til oss viser seg å være skadet eller ufullstendig. Når varen er returnert blir pengene dine refundert. Ta alltid kontakt med oss for avtale før du returnerer en vare.

Returfrakt står du for, enten ved at du betaler direkte ved sending, eller at vi trekker dette fra refusjonen.

All netthandel er underlagt norsk lov om angrerett, så sett deg gjerne inn i denne for bli kjent med rettigheter og plikter.

Garanti

Sigberg Audio tilbyr 5 års garanti på alle våre produkter. Opplever du feil eller problemer med et av våre produkter, vennligst ta kontakt - så finner vi ut av det! Produktets alder må verifiseres med gyldig kvittering.

Sigberg Audio selges kun direkte til sluttkunde, så kvittering fra annen forhandler er ikke gyldig som garantibevis.

Hvis du demonterer eller modifiserer ditt Sigberg Audio produkt, vil garantien bortfalle.

Hvis beskyttelsen på våre forsterkermoduler overstyres, vil garantien på høyttalerelement bortfalle.

Test din subwoofer

Den beste måten å nyte din nye Sigberg Audio subwoofer er selvsagt ved å sette på noen av dine egne favorittlåter eller favorittfilmer. Da kan også være en idé å sjekke ut vår spilleliste med utvalgte låter på tvers av sjangere, som tar seg ekstra godt ut med en god subwoofer. Kanskje oppdager du ny musikk samtidig?

Vi har også forsøkt å snike med endel norsk. Første halvdel av lista er roligere låter og rock, siste halvdel er av den mer moderne / elektroniske arten. Vi håper du finner noe du liker!

Du finner spillelisten her: Sigberg Audio Demo Tracks

Trenger du hjelp med oppsett?

Til en fastpris på 2500,- kommer vi hjem til deg og bruker inntil to timer på å integrere din Sigberg Audio subwoofer optimalt i ditt oppsett. Dette inkluderer måling av frekvensresponsen i rommet ditt, konfigurasjon av hjemmekinoreceiver, subwoofer og ved behov innstilling av manuell EQ i subwooferen. Vi kommer også med råd om optimal plassering. Du mottar en digital utskrift av frekvensrespons før og etter. Tilbudet gjelder foreløpig kun på Østlandet. Ta kontakt for avtale. Vil du ta den enda lenger kan vi også spesialtilpasse konfigurasjonen til forsterkeren. Les mer

Klima

Som en liten bedrift er det begrenset hva vi kan gjøre for å gjøre verden bedre, men vi skal hvertfall forsøke å ikke gjøre den verre. Vi benytter miljøvennlig, resirkulert og/eller gjenbrukbar emballasje. Ved å produsere lokalt reduserer vi utslipp knyttet til frakt. Til slutt beregner vi vårt CO2-avtrykk og betaler for kompenserende tiltak som treplanting og finansiering av miljøvennlige prosjekter. Slik sikrer vi at vi er en klimanøytral bedrift. Vi tar også i mot EE-avfall vederlagsfritt iht Miljødirektoratets retningslinjer.