Vår filosofi

Kunstformidlere

Det er mange som sier at det å lage høyttalere er en kunst. Men når vi bygger høyttalere, skaper vi først og fremst kunstformidlere. Den ypperste kunsten vil for oss alltid være selve musikken.

Vår kunst blir å gjenskape musikken hos deg i sin reneste og råeste form, enten din preferanse er klassisk eller heavy metal.

Musikken vi husker

Pyroeffektene fra scenen er så massive at du synes det begynner å lukte svidd av nesehårene. To av sikkerhetsvaktene løfter deg ut av folkehavet mens adrenalinet pumper. Metallica fyller luften med både lyd og fyrverkeri, og trykket føles fysisk på kroppen. Kona er på trilletur med tvillingene, og du er tilbake på Valle Hovin 2007, om enn bare for et øyeblikk.

Du åpner øynene. Du er tilbake i stua, men minnene henger fortsatt igjen. Og foten din tramper fortsatt takten. Sånn skal det låte. 

Alle produkter skapes ved hjelp av en rekke kompromisser og valg. Når vi designer høyttalere og subwoofere, må vi velge hva som er viktig for oss. Vi har satt kjærligheten til musikk i første rekke. Du så kanskje ikke Metallica i 2007, men du har sikkert andre musikkopplevelser som bringer frem gode minner. Vi ønsker å gjøre vårt beste for å gjenskape de så realistisk som mulig.

Vi kan ikke lage riktig lyd for alle, men vi kan lage produkter vi selv ville kjøpt. Vi kan lage produkter som gjør at vi lener oss tilbake og tenker Sånn skal det låte når vi setter på favorittlåtene våre. Vi gleder oss til å gi deg den samme opplevelsen!

Filmene vi elsker

Hjemmekinoanlegg gir gjerne assosiasjoner til actionfilmer med kanoner og kaos. Men det kan være like krevende å gjengi lydsporet til filmer som maler med en finere pensel.

Vi ønsker å skape produkter hvor også filmers vare øyeblikk gjengis med nøyaktighet og presisjon. Vi vil at du skvetter av den plutselig lyden fra en stol mot gulvet i det noen reiser seg. Vi vil at nakkehårene dine reiser seg når pianisten avslutter med de siste tonene under begravelsen.

Alle våre produkter er laget for å presentere et troverdig lydtrykk i en vanlig stue. De spiller rent, mektig og engasjerende. De får deg til å titte bort på kompisene som nikker bekreftende. Sånn skal det låte.

Design

Fysisk design består også av kompromiss. Våre Inkognito subwoofere lar deg velge utradisjonell plassering, ikke på grunn av størrelsen, men på tross av størrelsen. Vi lister oss forbi strenge interiørregler, og lar deg nyte en subwoofer som spiller både dypt og høyt samtidig som den tar seg godt ut i stua.

Sånn skal det låte

Som du har kanskje har skjønt, synes vi uttrykket "Sånn skal det låte" er en fin oppsummering av den opplevelsen du kan få av våre produkter. Vi er spent på om du er enig.

Vi håper derfor en av våre høyttalere eller subwoofere får lov til å være med deg hjem. For å gjenskape gode minner. Og kanskje skape noen nye.


Musikalsk hilsen,
Thorbjørn Sigberg
Sigberg Audio

Thorbjørn Sigberg