Vår filosofi

Musikken vi husker

Pyroeffektene fra scenen er så massive at du synes det begynner å lukte svidd av nesehårene. To av sikkerhetsvaktene løfter deg ut av folkehavet mens adrenalinet pumper. Metallica fyller luften med både lyd og fyrverkeri, og trykket føles fysisk på kroppen. Kona er på trilletur med tvillingene, og du er tilbake på Valle Hovin 2007, om enn bare for et øyeblikk.

Du åpner øynene. Du er tilbake i stua, men minnene henger fortsatt igjen. Og foten din tramper fortsatt takten. Sånn skal det låte. 

Alle produkter skapes ved hjelp av en rekke kompromisser og valg. Når vi designer subwoofere, må vi velge hva som er viktig for oss. En av de tingene er kjærligheten til musikk. Du så kanskje ikke Metallica i 2007, men du har sikkert andre musikkopplevelser som bringer frem gode minner. Vi ønsker å gjøre vårt beste for å gjenskape de så realistisk som mulig.

Vi kan ikke lage riktig lyd for alle, men vi kan lage produkter vi selv ville kjøpt. Vi kan lage produkter som gjør at vi lener oss tilbake og tenker Sånn skal det låte når vi setter på favorittlåtene våre. Vi håper de vil skape samme reaksjon hos deg.

Filmene vi elsker

Mange ser på subwoofere som en av de viktigste komponentene i et hjemmekinoanlegg. Det gjør vi også. Subwoofere gir gjerne assosiasjoner til actionfilmer med kanoner og kaos. Men det kan være like krevende å gjengi lydsporet til filmer som maler med en finere pensel.

Vi ønsker å skape en subwoofer hvor også filmers vare øyeblikk gjengis med nøyaktighet og presisjon. Vi vil at du skvetter av den plutselig lyden fra en stol mot gulvet i det noen reiser seg. Vi vil at nakkehårene dine reiser seg når pianisten avslutter med de dypeste tonene under begravelsen.

Vår første serie med subwoofere er laget for å presentere et troverdig lydtrykk i en vanlig stue. De spiller rent, dypt og engasjerende. De får deg til å titte bort på kompisene som nikker bekreftende. Sånn skal det låte.

Designet

Fysisk design består også av kompromiss. Vi ønsket ikke å lage nok en firkantet kloss som står og ser flau ut blant fancy møbler og potteplanter. Vi ønsket heller ikke lage små designhøyttalere med papplyd. Så vi hoppet bukk over hele kompromisset, og laget noe helt annet: Vaskeekte subwoofere som kan henges på veggen. På hedersplassen, eller gjemt bort. Det lar vi være opp til deg. De trives selvfølgelig også på gulvet.

Våre subwoofere lar deg velge utradisjonell plassering, ikke på grunn av størrelsen, men på tross av størrelsen. Vi lister oss forbi strenge interiørregler, og lar deg nyte en subwoofer som spiller både dypt og høyt.

Sånn skal det låte

Som du har kanskje har skjønt, synes vi uttrykket "Sånn skal det låte" er en fin oppsummering av den opplevelsen du kan få av våre subwoofere. Vi er spent på om du er enig.

Vi håper derfor en av våre subwoofere får lov til å være med deg hjem. For å gjenskape gode minner. Og kanskje skape noen nye.