Mer om Inkognito-serien

High-end i forkledning

Inkognito-serien glir lett inn i et moderne interiør, uten at det går på bekostning av lydopplevelsen. Den integrerer også lydmessig uvanlig lett med både rom og høyttalere. Vi har simulert og testet en rekke drivere før vi fant noen som hadde nøyaktig de egenskapene som måtte til for å gi deg den perfekte subwoofer. Forsterkeren har innebygget DSP, som vi benytter til å skreddersy forsterkerens egenskaper til hver enkelt modell. Med tilgang til parametrisk EQ via USB-porten, kan du ytterligere tilpasse lyden til ditt rom hvis du ønsker det. 

Inkognito er bygget etter alle kunstens regler ved hjelp av datasimulering, frekvens- og vibrasjonsmålinger, og selvsagt lyttetester. Resultatet er et produkt designet med både hjerte og hjerne.

Et godt avstivet kabinett gjør at husets selvutnevnte interiørarkitekt kan pynte med planter eller bilder uten at dette påvirker lyden. Plassert på gulvet sikrer spesielle dempeføtter at minimalt med vibrasjoner overføres fra subwoofer til gulvet. Foretrekker du vegghengt, vil et vibrasjonsdempet veggfeste sørge for det samme.

Et designmøbel eller en subwoofer?

Inkognito-serien er først og fremst high-end subwoofere. De som er observante nok til å i det hele tatt få øye på en hjemme hos deg, vil nok likevel lure på hva det er. Med standard M8-gjenger under, passer ben fra de fleste møbelprodusenter. Kombiner dette med den spesielle utformingen og kanskje en plante på toppen, så ender du opp med noe som ser mer ut som et eksklusivt hjørnebord enn en subwoofer. Den kan også henges på veggen. Gjem den bak TV-benken - eller vis den frem som kontrast på en vegg malt i spennende farge. 

Høyt og lavt

Det er faktisk flere fordeler med å få subwooferen opp på vegg, ikke minst hvis du har flere. Du vet kanskje at du vil kunne jevne ut bassresponsen din ved å ha flere subwoofere plassert forskjellige steder. Dette vil kunne jevne ut problemer i bassområdet skapt av stående bølger i rommet. Får du i tillegg plassert dem i forskjellig høyde, ved f.eks å ha en på gulvet og en vegghengt, vil du få enda bedre effekt. Har du kun mulighet til å kjøpe eller plassere én, vil det selvsagt også fungere godt!

Hel ved

Når du løfter en Inkognito 10 eller 12 opp av esken, vil du umiddelbart merke at dette er et robust og solid produkt. De er ikke bygget ikke med fokus på kostnader og marginer, men på byggekvalitet og god lyd.

Kabinettene bygges for hånd av en tradisjonsrik engelsk høyttalerprodusent. Etter at kabinettet er ferdig og levert til oss, blir øvrige komponenter montert og sluttproduktet inspiseres og testes her i Norge. Alt skjer med kjærlighet til både musikk og godt håndverk. 

Subwooferne er nøye designet og bygget for å sikre overlegen lydkvalitet og realistisk lydtrykk.

Parametrisk EQ for presis romkorreksjon

Ved å koble deg til via USB, får du tilgang til en avansert parametrisk EQ. Ved hjelp av denne kan du korrigere lyden etter rommet, eller etter egen smak ved f.eks å legge til en såkalt house curve. Funksjonen vil også være svært nyttig for de som har subwooferen tilkoblet en forsterker uten romkorreksjon.

Kan Inkognito kobles til mitt anlegg?

Inkognito subwoofere kan kobles til alle anlegg som har dedikert subwooferutgang. Det betyr alle surroundreceivere eller surroundprosessorer, og også mange av de mer moderne alt-i-ett systemene, som f.eks Sonos Amp og Bluesound. Du kan også koble til vanlige stereoforsterkere via pre-out utganger eller høyttalerutganger.

Ta gjerne kontakt med oss om du er usikker, så finner vi ut av det sammen. 

Hvilken skal jeg velge?

Det viktigste først: Lydkvaliteten på både Inkognito 10 og Inkognito 12 er lik. På normale lyttenivå er det dermed i praksis liten forskjell på de to. Begge to har også kapasitet til høyt lyttenivå når du spiller musikk.

Liker du å dra på så taklampa rister også når du ser film, så bør du vurdere Inkognito 12. Den har evne til å spille enda høyere, og går også litt dypere i frekvens. For å få til dette har Inkognito 12 et større element, en høyere (dypere) kasse og er tyngre. Vil du ta den helt ut: Vi tilbyr 10% ved kjøp to Inkognito 10 eller to Inkognito 12. Dette gir deg både høyere lydtrykk og jevnere frekvensrespons.

Tilbake til Inkognito-serien