Musikkformidlere

Våre subwoofere glir lett inn i et moderne interiør, uten at det går på bekostning av lydopplevelsen. De integrerer også lydmessig uvanlig lett med både rom og høyttalere. Vi har simulert og testet en rekke drivere før vi fant noen som hadde nøyaktig de egenskapene som måtte til for å gi deg den perfekte subwoofer. Forsterkeren har innebygget DSP, som vi benytter til å skreddersy forsterkerens egenskaper til hver enkelt modell. Med tilgang til parametrisk EQ via USB-porten, kan du ytterligere tilpasse lyden til ditt rom hvis du ønsker det.

Sigberg Audio subwoofere er bygget etter alle kunstens regler ved hjelp av datasimulering, frekvens- og vibrasjonsmålinger, og selvsagt lyttetester. Resultatet er produkter designet med både hjerte og hjerne.

Et godt avstivet kabinett gjør at husets selvutnevnte interiørarkitekt kan pynte med planter eller bilder uten at dette påvirker lyden. Plassert på gulvet sikrer spesielle dempeføtter at minimalt med vibrasjoner overføres fra subwoofer til gulvet. Velger du en Inkognito på veggen, vil et vibrasjonsdempet veggfeste sørge for det samme.

En avansert, dynamisk limiter sikrer at du kan hente ut maksimalt fra våre subwoofere til film eller fest, eller når du ønsker konsertopplevelsen i stua. Når du spiller så høyt at du når grensen for subwooferens evne til å reprodusere den dypeste bassen, kan du fortsatt skru opp lyden. Limiteren vil da automatisk begrense nivået til de dypeste frekvensene slik at du om ønskelig kan spille enda høyere men med en noe slankere gjengivelse.   

Et designmøbel eller en subwoofer?

Inkognito-serien er først og fremst high-end subwoofere. De som er observante nok til å i det hele tatt få øye på en hjemme hos deg, vil nok likevel lure på hva det er. Med standard M8-gjenger under, passer ben fra de fleste møbelprodusenter. Kombiner dette med den spesielle utformingen og kanskje en plante på toppen, så ender du opp med noe som ser mer ut som et eksklusivt hjørnebord enn en subwoofer. Den kan også henges på veggen eller stilles på høykant. Gjem den bak TV-benken - eller vis den frem som kontrast på en vegg malt i spennende farge. 

Hel ved

Når du løfter en Sigberg Audio subwoofer opp av esken, vil du umiddelbart merke at dette er et robust og solid produkt. De er ikke bygget med fokus på kostnader og marginer, men på byggekvalitet og god lyd.

Kabinettene bygges for hånd av en tradisjonsrik engelsk høyttalerprodusent. Etter at kabinettet er ferdig og levert til oss, blir øvrige komponenter montert og sluttproduktet inspiseres og testes her i Norge. Frekvensrespons og funksjon testes på hver eneste enhet før den sendes til kunde. Alt skjer med kjærlighet til både musikk og godt håndverk. 

Subwooferne er nøye designet og bygget for å sikre overlegen lydkvalitet og realistisk lydtrykk.

Parametrisk EQ for presis romkorreksjon

Ved å koble deg til via USB, får du tilgang til en avansert parametrisk EQ. Ved hjelp av denne kan du korrigere lyden etter rommet, eller etter egen smak ved f.eks å legge til en såkalt house curve. Funksjonen vil også være svært nyttig for de som har subwooferen tilkoblet en forsterker uten romkorreksjon.

Kan subwooferen kobles til mitt anlegg?

Våre subwoofere kan kobles til alle anlegg som har dedikert subwooferutgang. Det betyr alle surroundreceivere eller surroundprosessorer, og også mange av de mer moderne alt-i-ett systemene, som f.eks Sonos Amp og Bluesound. Du kan også koble til vanlige stereoforsterkere eller forforsterkere via pre-out utganger eller høyttalerutganger.

Ta gjerne kontakt med oss om du er usikker, så finner vi ut av det sammen. 

Hvilken skal jeg velge?

Det viktigste først: Lydkvaliteten er svært lik på alle våre subwoofere. Det benyttes samme forsterkerteknologi (Hypex nCore) og like drivere. På normale lyttenivå er det dermed i praksis liten forskjell. Alle har også kapasitet til høyt lyttenivå når du spiller musikk.

Har du stort rom, store høyttalere, og / eller liker du å dra på så taklampa rister også når du ser film, kan det være lurt å vurdere en av våre større modeller, eller eventuelt gå for to. Dette gir deg både høyere lydtrykk og jevnere frekvensrespons.Ta gjerne kontakt for kjøpsråd!