Frakt og Levering

Produktsidene holdes løpende oppdatert med antatt leveringstid. Frakt, mva og importavgifter er inkludert i prisen i hele verden.

Retur / Åpent kjøp

Vi er opptatt av fornøyde kunder, og at du får muligheten til å forsikre deg om at et produkt fra Sigberg Audio møter dine behov. Vi tilbyr derfor 60 dagers åpent kjøp fra varen ankommer ditt utleveringssted. Retur forutsetter at varen fortsatt er i samme stand som da du fikk den, og at den returneres i original emballasje med alt tilbehør. Vær oppmerksom på at returen kan bli avvist hvis varen etter ankomst til oss viser seg å være skadet eller ufullstendig. Når varen er returnert blir pengene dine refundert. 60 dagers åpent kjøp gjelder ikke ved kjøp av outletvarer (kun 14 dagers angrefrist). Ta alltid kontakt med oss for avtale før du returnerer en vare.

Vi dekker også returfrakt (kun i Norge) slik at det å benytte seg av åpent kjøp er 100% kostnadsfritt for deg som kunde.

All netthandel er underlagt norsk lov om angrerett, så sett deg gjerne inn i denne for bli kjent med rettigheter og plikter.

Brukerveiledninger & nedlastninger

Trykk her for brukerveiledninger og nedlastninger 

Garanti

Sigberg Audio tilbyr 5 års garanti på alle våre produkter. Opplever du feil eller problemer med et av våre produkter, vennligst ta kontakt - så finner vi ut av det! Mange er også bekymret for muligheten til å reparere aktive høyttalerprodukter. Våre subwoofere og høyttalere er bygget for å vare, men skulle uhellet være ute er det enkelt å bytte både et ødelagt høyttalerelement eller en defekt forsterker. Du får tilsendt erstatningskomponent, som så enkelt byttes ved å skru ut den gamle og erstatte med ny. Alle tilkoblinger er hurtigplugger, ingen behov for lodding eller andre kompliserte operasjoner. Alt er festet med maskinskruer i metall, så det er ingen risiko for at kabinettet skades underveis.

Merk at produktets alder må verifiseres med gyldig kvittering eller serienummer.

Hvis du demonterer eller modifiserer ditt Sigberg Audio produkt, vil garantien bortfalle.

Hvis passordbeskyttelsen på våre forsterkermoduler overstyres, vil garantien bortfalle.

Test din Sigberg Audio Subwoofer eller høyttalere

Den beste måten å nyte din nye Sigberg Audio høyttaler eller subwoofer er selvsagt ved å sette på noen av dine egne favorittlåter eller favorittfilmer. Det kan også være en idé å sjekke ut våre spillelister med utvalgte låter på tvers av sjangere, som tar seg ekstra godt ut med et godt oppsett. Kanskje oppdager du ny musikk samtidig?

Spilleliste for høyttalertesting:
Sigberg Audio Loudspeaker Demo Tracks (Spotify)
Sigberg Audio Loudspeaker Demo Tracks (Tidal)

Spilleliste for subwoofertesting: 
Sigberg Audio Subwoofer Demo Tracks (Spotify)
Sigberg Audio Subwoofer Demo Tracks (Tidal)

Musikk brukt for å teste og utvikle den kommende Sigberg Audio MANTA.1 høyttaleren:
Sigberg Audio MANTA.1 Dual Cardioid Development playlist (Spotify)
Sigberg Audio MANTA.1 Dual Cardioid Development playlist (Tidal)

Trenger du hjelp med oppsett?

Til en fastpris på 6500,- kommer vi hjem til deg og bruker inntil to timer på å integrere din Sigberg Audio subwoofer og/eller høyttalere optimalt i ditt oppsett. Dette inkluderer måling av frekvensresponsen i rommet ditt, konfigurasjon av hjemmekinoreceiver, subwoofer og ved behov innstilling av manuell EQ i subwooferen. Vi kommer også med råd om optimal plassering. Du mottar en digital utskrift av frekvensrespons før og etter. Tilbudet gjelder foreløpig kun på Østlandet. Ta kontakt for avtale

Klima

Som en liten bedrift er det begrenset hva vi kan gjøre for å gjøre verden bedre, men vi skal hvertfall forsøke å ikke gjøre den verre. Vi benytter miljøvennlig, resirkulert og/eller gjenbrukbar emballasje. Ved å produsere lokalt reduserer vi utslipp knyttet til frakt. Til slutt beregner vi vårt CO2-avtrykk og betaler for kompenserende tiltak som treplanting og finansiering av miljøvennlige prosjekter. Slik sikrer vi at vi er en klimanøytral bedrift. Vi tar også i mot EE-avfall vederlagsfritt iht Miljødirektoratets retningslinjer.

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt oss på support@sigbergaudio.no eller via messenger chat på vår Facebookside. Du kan også ringe på 928 10 669.

Hvis du er en fremtidig, nåværende eller tidligere Sigberg Audio eier som ønsker å lære mer, eller dele erfaringer, sjekk ut Sigberg Audio Enthusiast group på Facebook! 

Orgnr: 925013560MVA