Frakt og Levering

Produktsidene holdes løpende oppdatert med antatt leveringstid. Frakt er inkludert i prisen.

Retur / Åpent kjøp

Vi er opptatt av fornøyde kunder, og at du får muligheten til å forsikre deg om at et produkt fra Sigberg Audio møter dine behov. Vi tilbyr derfor 60 dagers åpent kjøp fra varen ankommer ditt utleveringssted. Retur forutsetter at varen fortsatt er i samme stand som da du fikk den, og at den returneres i original emballasje med alt tilbehør. Vær oppmerksom på at returen kan bli avvist hvis varen etter ankomst til oss viser seg å være skadet eller ufullstendig. Når varen er returnert blir pengene dine refundert. 60 dagers åpent kjøp gjelder ikke ved kjøp av outletvarer (kun 14 dagers angrefrist). Ta alltid kontakt med oss for avtale før du returnerer en vare.

Vi dekker også returfrakt (kun i Norge) slik at det å benytte seg av åpent kjøp er 100% kostnadsfritt for deg som kunde.

All netthandel er underlagt norsk lov om angrerett, så sett deg gjerne inn i denne for bli kjent med rettigheter og plikter.

5 års garanti, 10 års service, alltid gratis support!

Sigberg Audio tilbyr 5 års garanti på alle våre produkter. Opplever du feil eller problemer av noe som helst slag, ta kontakt, så løser vi det! Våre subwoofere og høyttalere er bygget for å vare, men skulle uhellet være ute så kan alle komponenter byttes eller repareres. Vi vil at du skal ha glede av høyttalerne dine i lang tid, derfor lover vi å lagerføre nødvendige deler i minst ti år. Til slutt tilbyr vi support og hjelp gratis i hele produktets levetid (gjelder også hvis du har kjøpt produktet brukt).Kort oppsummert: Uansett hva, uansett når, det ordner seg!

Merk at produktets alder må verifiseres med gyldig kvittering eller serienummer.

Hvis du demonterer eller modifiserer ditt Sigberg Audio produkt, vil garantien bortfalle.

Hvis passordbeskyttelsen på våre forsterkermoduler overstyres, vil garantien bortfalle.

Brukerveiledninger & nedlastninger

Trykk her for brukerveiledninger og nedlastninger

Test din Sigberg Audio Subwoofer eller høyttalere

Den beste måten å nyte din nye Sigberg Audio høyttaler eller subwoofer er selvsagt ved å sette på noen av dine egne favorittlåter eller favorittfilmer. Det kan også være en idé å sjekke ut våre spillelister med utvalgte låter på tvers av sjangere, som tar seg ekstra godt ut med et godt oppsett. Kanskje oppdager du ny musikk samtidig?

Spilleliste for høyttalertesting:
Sigberg Audio Loudspeaker Demo Tracks (Spotify)
Sigberg Audio Loudspeaker Demo Tracks (Tidal)

Spilleliste for subwoofertesting:
Sigberg Audio Subwoofer Demo Tracks (Spotify)
Sigberg Audio Subwoofer Demo Tracks (Tidal)

Musikk brukt for å teste og utvikle den kommende Sigberg Audio MANTA.1 høyttaleren:
Sigberg Audio MANTA.1 Dual Cardioid Development playlist (Spotify)
Sigberg Audio MANTA.1 Dual Cardioid Development playlist (Tidal)

Klima

Som en liten bedrift er det begrenset hva vi kan gjøre for å gjøre verden bedre, men vi skal hvertfall forsøke å ikke gjøre den verre. Vi benytter miljøvennlig, resirkulert og/eller gjenbrukbar emballasje. Ved å produsere lokalt reduserer vi utslipp knyttet til frakt. Til slutt beregner vi vårt CO2-avtrykk og betaler for kompenserende tiltak som treplanting og finansiering av miljøvennlige prosjekter. Slik sikrer vi at vi er en klimanøytral bedrift. Vi tar også i mot EE-avfall vederlagsfritt iht Miljødirektoratets retningslinjer.

Kontakt oss

Vi hører gjerne fra deg!

Kontakt oss på support@sigbergaudio.no eller via messenger chat på vår Facebookside. Du kan også ringe på 928 10 669.

Hvis du er en fremtidig, nåværende eller tidligere Sigberg Audio eier som ønsker å lære mer, eller dele erfaringer, sjekk ut Sigberg Audio Enthusiast group på Facebook!

Orgnr: 925013560MVA