High-end i forkledning

Våre subwoofere sniker seg forbi strenge interiørregler, uten å ofre lydkvaliteten. De integreres også enkelt med både rom og høyttalere. Vi har simulert og testet utallige drivere før vi fant de nøyaktige egenskapene som kreves for å gi deg en fantastisk subwoofer. Klasse D-forsterkerne er blant de beste i verden, og innebygd DSP lar oss konfigurere forsterkerne til våre eksakte krav. Med tilgang til en 9-bånds parametrisk EQ via USB-porten kan du skreddersy lyden ytterligere til rommet ditt.

Våre subwoofere er utviklet ved hjelp av datasimulering samt frekvens- og vibrasjonsmålinger. Og selvfølgelig lyttetester. Resultatet er et produkt med både sjel og hjerne.

Et stivt kabinett lar husets interiørarkitekt dekorere subwooferen med potteplanter og bilder av sine kjære uten å påvirke lydkvaliteten. Mot gulvet reduserer dempeføtter overføring av vibrasjoner. Med en plassering på veggen (Inkognito subwoofere) vil det vibrasjonsdempende veggfestet oppnå det samme.

En avansert, dynamisk limiter sikrer at du får mest mulig ut av våre subwoofere når du ser film, har fest, eller når du er ute etter konsertopplevelsen i stua. Når du skrur opp maks, vil limiteren begrense forvrengning og beskytte subwooferen mot skade.

Designmøbler eller subwoofere?

Inkognito-serien er først og fremst high-end subwoofere. Gjester (hvis de i det hele tatt får øye på den) vil kanskje lure på hva det egentlig er. Med standard M8-fester vil møbelben fra de fleste produsenter passe direkte. Kombiner dette med den unike formfaktoren og kanskje en potteplante på toppen – og resultatet ser mer ut som et eksklusivt hjørnebord enn en subwoofer. Montering på vegg er også tilgjengelig (veggfeste kan kjøpes separat)

Hel ved

Allerede i det du løfter en av våre subwoofere ut av esken, vil du merke at dette er et robust og solid produkt. Et produkt konstruert med fokus på byggekvalitet og god lyd, ikke kostnader og marginer.

Kabinettene er håndlaget i England. Etter at vi mottar dem, blir subwooferne ferdigstilt, inspisert og testet her i Norge. Alt er gjort med kjærlighet til musikk og godt håndverk.

Alle våre subwoofere er designet for å gi deg overlegen lydkvalitet og realistisk lydtrykk.

Parametrisk EQ for presis romkalibrering

Koble en laptop til subwooferen via USB, og du får tilgang til en 9-bånds parametrisk EQ. Dette gir mulighet for presise lydjusteringer, basert på manuelle rommålinger eller egen smak.

Vil subwooferen fungere i mitt oppsett?

Din nye subwoofer kan kobles til alle systemer med en dedikert subwoofer-utgang. Det betyr alle surround receivere eller prosessorer, og også mange moderne alt-i-ett-systemer (for eksempel Sonos Amp og Bluesound). Du kan også koble den til enhver forsterker med pre-out eller vanlige høyttalerterminaler.

Hvis du er usikker, ta gjerne kontakt med oss, så finner vi ut av det sammen!

Hvilken skal jeg velge?

La oss starte med det viktigste: Alle våre subwoofere vil gi den samme, høye lydkvaliteten. Alle bruker samme forsterkerteknologi (Hypex nCore) og like drivere. Ved moderate lyttenivåer er forskjellen mellom dem liten. Til musikk kan du også spille svært høyt med alle våre subwoofere.

Hvis du liker å se filmer på referansenivå, kan det være lurt å vurdere en av våre større modeller, eller kanskje gå for to. Dette vil gi deg både mer kraft og jevnere frekvensrespons. Ta gjerne kontakt for råd og anbefalinger!