STEREOPLUSS VIDEOREPORTASJE MED OMTALE AV LYDEN PÅ SIGBERG AUDIO SITT ROM PÅ HIFIMESSEN 2021

Vårt oppsett med Sigberg Audio SBS.1 kombinert med to stk Sigberg Audio 10D subwoofere kåres uoffisielt til et av de to mest vellydende rommene på hele messen, og rommet med klart best bass av alle! Se omtalen fra ca 10:00 ut i videoen, og også konklusjonen fra ca 16:00. Messerommet og oppsettet filmes også i videoen.

Roy: "Sigberg Audio er helt der oppe blant noe av den aller beste lyden vi har hørt på messen i år."
Ståle: "Jeg synes det er den aller beste bassen på messa i år, den er så tight og den er så fin.""

Se videoen på Stereopluss sin Youtubekanal

 

OMTALE AV SIGBERG AUDIO SBS.1 OG INKOGNITO SUBWOOFER I AUDIOPHILE.NO NOVEMBER 2021

"Eg må innrømme at bassattgjevinga heilt klart var av det betre eg har vore bort i opp gjennom åra. Dei andre tinga som eg bryr meg om, var også til stades i svært høg grad. Evna til å «pinpointe» - å registrere kvar musikarane er plasserte i innspelingslokalet kan vanskeleg gjerast betre
(..)
Anlegget sitt særpreg er stor grad av klangmessig nøytralitet, svært gode perspektiveigenskapar, og flott dynamisk nyanseringsevne, så vel som skikkeleg evne til å levere fortissimo heile vegen."

Les hele testen

 

OMTALE AV SIGBERG AUDIO SBS.1 OG 10D I STEREOPLUSS SEPTEMBER 2021 (5 / 5 STJERNER)

Stereopluss 5 stars

"Dette er lyd på høyt internasjonalt nivå!"

"Bassen går dypt og kontrollert. Den er kjapp og detaljert, uten å virke for anemisk og steril. Likevel er det forsvinningsnummeret til SBS.1 som imponerer aller mest. De gjør nemlig akkurat det som små høyttalere ofte er så gode på, nemlig forsvinne i lydbildet. De etterlater ikke noe lydmessig fotavtrykk, men fyller i stedet stua med lyd i både bredde og dybde med en glimrende holografi. Det er ekstremt presist, og plasseringen av musikere og vokalister i dybde og bredde er glimrende.(..)"

"Sigberg Audio SBS.1 og 10D er det beste beviset på at du ikke trenger store høyttalere for å spille stort og mektig. Høyttalernes evne til å forsvinne i lydbildet er fullstendig magisk, og med sine mange innstillingsmuligheter kan du få fantastiske musikk- og lydopplevelser selv i vanskelige rom(..)"

Les hele artikkelen

OMTALE AV SIGBERG AUDIO SBS.1 OG 10D PROTOTYPER I STEREOPLUSS MAI 2021

"Lyden er presis, den er nydelig oppløst og høyttaleren henter ut utrolig mye detaljer uten å miste balansen eller bli for akademisk og kjølig(..) Holografien var nydelig, og lyden kom veldig lett og uanstrengt ut av høyttalerne. Det var rett og slett trivelig og behagelig å høre på musikk - i de fleste sjangre, må jeg nesten legge til. Balansen i systemet var på en måte som ikke fremhver enkelte typer musikk, og det gir automatisk noen plusspoeng. Allsidighet er litt undervurdert, men også viktig for å treffe et så stort publikum som mulig. (..) Bassen er dyyyp, og den er veldig flott kontrollert."

Les hele artikkelen

OMTALE AV INKOGNITO 10 I STEREOPLUSS NOVEMBER 2020 (5 / 5 STJERNER)

Stereopluss Inkognito 10

"Jeg opplever Inkognito 10 som en meget kapabel subwoofer, og den spiller knallfint sammen med KEF LS50 Meta, og den skaper et høyttalersystem som det er veldig veldig vanskelig å matche til prisen. (..)Totalopplevelsen som skapes er særdeles vanskelig å leve uten, og det er som om det forsvinner et helt lydunivers når den kobles av.
Brukervennlighet: 9/10
Kvalitetsinntrykk/design: 8/10
Ytelse/pris: 9/10"

Les hele artikkelen

OMTALE AV INKOGNITO 12 I LYD&BILDE OKTOBER 2020 (SPESIELT ANBEFALT, 5 / 6 STJERNER)


Sigberg Audio Inkognito 12 Lyd og Bilde (LB Tech reviews) Highly recommended (5 av 6 stjerner) Award badge

(..)Den er kjapp, distinkt og har en evne til å forlenge høyttalernes frekvensrespons, uten å gjøre noe mer ut av seg. Den integreres meget godt med lyden fra høyttalerne, og nærmest forsvinner i lydbildet.(..) Kontrabassen får et fundament og en undertonestruktur som man skal lete lenge etter blant frittstående høyttalere. Det fant jeg ut ved å koble over til de gigantiske Dynaudio Confidence 60, som vi også har fått inn til test. De kan koste 450,000NOKoner så mye de vil, men selv disse drar nytte av en subwoofer i bunnen. For enda mer fjellstø dypbass. Sigberg-suben gjør slettes ikke skamme på høyttalerne, og henger med bra også jeg drar på med lydnivå. Og når man er i denne klassen, er jo 29.000 kroner for en subwoofer for lommerusk å regne.(..)

Link til artikkelen

OMTALE AV INKOGNITO 12 I STEREOPLUSS AUGUST 2020 (5 / 5 STJERNER)


Sigberg Audio Inkognito 12 Stereopluss Award Badge (5/5 stars)

"(..)Subwooferen fra Sigberg spiller enormt dypt, men det er ikke først og fremst nede ved 20-25Hz den imponerer mest. Den spiller veldig rent, balansert og naturlig også oppover mot mellombassen, og avslører ingen mekaniske vibrasjoner eller resonanser.(..)
(..)Enten jeg deler på 80-90Hz eller lar subwooferen kun spille på undersiden av KEF R5, altså fra omtrent 40Hz og nedover, er bassen imponerende. Det første jeg opplever selv med subwooferen stilt meget lavt i volum, er en enorm økning i størrelsen på lydbildet. Helt uten at jeg kan høre tilskuddet dens til selve lyden, får jeg også økt tyngde og størrelse på instrumentene og stemmene. Det gjelder ikke bare de instrumentene som befinner seg i bassområdet, men også de som har grunntonen i mellombassen.(..)
(..)Tempoet bra og den rytmiske presisjonen ypperlig. Det er ingen følelse av at bassen trekker fremdriften ned, eller gjør høyttaleroppsettet mindre spenstig etter transientvillig. Spretten elektronika i form av Trentmøller gir en særdeles frisk og kjapp bass, og en helt glimrende dynamikk. Samtidig som lydbildet er rent, imponerende ryddig og voldsomt rikt på informasjon fra en haug med boblende og snerrende synther og samplere. Den er imponerende sømløs, og mangelen på farging, forvrengning og faseproblemer ved delefrekvensen løser mange av utfordringene rundt integreringen av subwoofere.(..)
(..)Den serverer også bass av meget høy kvalitet på film, men du får subwoofere som er mer utagerende og tøffere i trynet når vi snakker om volum og evne til å skape lokale jordskjelv under 20Hz. Er du ute etter en kombinasjon av dypbass, klarhet, kontroll og en strålende evne til å samarbeide med front/senterhøyttalerne dine, bør du absolutt prøve den også i en dedikert hjemmekino — hvis du har en hjemmekino-prosessor av høyeste kvalitet.
Konklusjon
Riktig satt opp med et par highend kompakthøyttalere kan dette bli fantastisk bra og veldig moro, med en lydkvalitet som passerer høyttalere til langt over totalprisen til oppsettet ditt. Sigberg Audio Inkognito 12 spiller dypt, mektig og imponerende kontrollert - og det har aldri vært enklere å integrere en subwoofer med eksisterende høyttalere.
Brukervennlighet: 9/10
Kvalitetsinntrykk/design: 8/10
Ytelse/pris: 9/10"

Les hele artikkelen (PDF): Side 1-2 / Side 3-4

OMTALE AV SIGBERG AUDIO I LYD&BILDE JUNI 2020

""Nå finnes det et nytt alternativ for deg som ønsker skikkelig dypbass uten å innrede stua med kjøleskap-store høyttalere: Den nye Inkognito-serien fra Sigberg Audio henvender seg til både kresne og interiørbevisste brukere.""

Les artikkelen