Vil du teste en high-end subwoofer gratis i 14 dager?

"Sigberg Audio Inkognito 12 spiller dypt, mektig og imponerende kontrollert - og det har aldri vært enklere å integrere en subwoofer med eksisterende høyttalere"

- StereoPluss August 2020 (5 av 5 stjerner)

Bor du på Østlandet og er nysgjerrig på subwoofere som glir lett inn i et moderne interiør, men likevel er bygget med fokus på ekstrem lydkvalitet? Vi har nå et begrenset antall Inkognito 10 og Inkognito 12 tilgjengelig for test. Det er ingen kostnader involvert, det er ingen kjøpsforpliktelse, og det er heller ingen krav om at du omtaler produktet i sosiale medier eller andre steder. 

Hvis du bor i en annen del av landet, ta gjerne kontakt likevel - så kanskje vi finner en løsning.

Hvordan blir jeg tester, og hvem kan bli tester?

Meld din interesse ved å kontakte oss via direktemelding på Facebook eller via epost til support@sigbergaudio.no. Vi tar en prat og så finner vi ut om det er interessant for begge parter. Vi vil stille noen spørsmål rundt hvilket utstyr du har i dag og hva du er ute etter i en eventuell ny sub.

Hva må jeg gjøre som tester?

Hvis du blir valgt ut som tester, vil du få en Inkognito 10 eller 12 på gratis utlån i fjorten dager. I løpet av denne perioden forventes det at du setter av litt tid til å lytte og teste, og vi ønsker at du deler dine lytteinntrykk med oss. Vi vil også ha noen spørsmål underveis og ved avsluttet test, for å hjelpe oss med videreutvikling av produktet. 

Hva hvis jeg ønsker å kjøpe?

Hvis du ender opp med å få lyst til å beholde subwooferen, vil du ha to muligheter. Testpiloter vil få tilbud om å kjøpe en ny subwoofer til 10% rabatt fra ordinær pris. Mot slutten av året vil trolig også utlånsmodellene  legges ut for salg til redusert pris (prisen vil avhenge av tilstand). Du kan om ønskelig sette deg opp på venteliste for disse.